Кандидатстване

По-долу ще намериш апликационната ни форма, на която препоръчваме да отделиш нужното време и внимание. След като получим кандидатурата ти ще получиш автоматично потвърждение по имейл (провери в “спам” или “promotions”).

До 48 ч. след кандидатстване ще се свържем с теб с покана за 15-минутно интервю, с което целим да научим повече за теб, твоите ценности и опит. На база интервюто ще те свържем с най-подходящата менторска половинка.

Кандидатствай

за четвърти сезон
(12 март - 18 юни)

за четвърти сезон (12 март - 18 юни)

Kандидатствам като
http://
http://
Ти се кандидатира успешно!
Моля, попълни всички полета означени с *.
http://
http://
Ти се кандидатира успешно!
Формата не работи, ако си оставил/а линк като част от отговора си на отворените въпроси - моля, премахни го.

Моля, изберете опция за кандидатстване

Име и фамилия
Имейл
Телефон
Години опит
Възраст
Линк към Linkedin
Как разбра за нас?
Име и фамилия

Ако кандидатурата ти не се изпраща успешно или не получаваш имейл потвърждение до 48 ч. след кандидатстване, молим да ни потърсиш на hello@mentortheyoung.com

Често задавани въпроси

Мога ли да участвам, ако не съм в София или България?
Да, програмата е предвидена да работи и за хора, които са извън столицата или страната. Всички образователни ресурси, с изключение на бизнес симулациите на живо, са достъпни онлайн. В допълнение, в рамките на всеки сезон предоставяме възможност и за онлайн нетуъркинг, от които да могат да се възползват участниците, които нямат възможност да присъстват на събитията на живо.
Какви са изискванията за кандидатстване за младежи?
Кандидатстващите в програмата младежи трябва преди всичко да имат конкретни цели, които искат да постигнат, работейки с ментор. Те могат да бъдат разнообразни, като за работата по постигането им е нужно кандидатите да имат възможността да отделят минимум два часа на седмица в продължение на три месеца, в рамките на които да подхождат с отворена към учене и развитие нагласа.
Какви са изискванията за кандидатстване за ментори?
Кандидатстващите в програмата ментори следва да са професионалисти с поне петгодишен професионален опит. От тях очакваме да имат възможността да отделят минимум два часа на седмица в продължение на три месеца, в рамките на които да демонстрират желание за споделяне към своя младеж, работейки върху зададените от него личностни, кариерни или предприемачески цели.
Кога мога да кандидатствам за следващия сезон и кога ще се случи той?
Следващият сезон на Mentor the Young стартира на 12 март, като кандидатурите са вече отворени! Можеш да кандидатстваш до 19 февруари, след което ще проведем кратко онлайн интервю. Впоследствие потвърждение за участие можеш да очакваш на 01 март.
По какъв начин се избира моята менторска половинка?
Сформирането на всяка менторска двойка се прави с напълно персонализиран подход, взимайки предвид критерии като професия, специализация, етап на развитие, тип цели и опит. Кандидатурите и интервютата на кандидатите са в основата на този процес.
Ако съм извън възрастовия диапазон 18 - 25 г., мога ли да кандидатствам?
Да, склонни сме да правим изключения, стига да разпознаем целенасоченост, мотивация и отворена към ученето нагласа. Все пак, ако не успеем да ви приемем в предстоящия сезон, окуражаваме ви да кандидатствате отново. Също така можете да разгледате останалите менторски програми в България, които ви препоръчваме - ABLE Mentor (10 и 11 клас), Teenovator (10 и 11 клас), Тук-Там Buddy (гъвкаво) и ABLE Activator (за предприемачи на възраст от 20 - 35 г.).