script> (()=>{var u=class{constructor(t){this.wrapper=t;if(this.minus=t.querySelector('[button="minus"]'),!this.minus){console.error("Missing minus button",t);return}if(this.plus=t.querySelector('[button="plus"]'),!this.plus){console.error("Missing plus button",t);return}if(this.input=t.querySelector('input[type="number"], input[inputmode="numeric"]'),!this.input){console.error("Missing valid input",t);return}this.step=Number(this.input.getAttribute("step")||"1")||1,this.input.hasAttribute("min")&&(this.min=Number(this.input.getAttribute("min"))),this.input.hasAttribute("max")&&(this.max=Number(this.input.getAttribute("max"))),this.input.setAttribute("readonly",""),this.value=Number(this.input.value)||0,this.minus.addEventListener("click",n=>{if(n.preventDefault(),n.stopPropagation(),this.min==null)this.input.value=(this.value-this.step).toString();else{let e=this.value-this.step;e{if(n.preventDefault(),n.stopPropagation(),this.max==null)this.input.value=(this.value+this.step).toString();else{let e=this.value+this.step;e>this.max&&(e=this.max),this.input.value=e.toString()}this.input.dispatchEvent(new Event("change",{bubbles:!0}))}),this.input.addEventListener("change",n=>{this.value=Number(this.input.value)})}minus;plus;input;value;step=1;min;max};function s(){document.currentScript.closest('.w-form').querySelectorAll('[forms="increment-decrement"]').forEach(i=>{i.dataset.minusPlus||(new u(i),i.dataset.minusPlus="true")})}s();document.addEventListener("udesly.refresh",s);document.addEventListener("wf-change-cart-state",s);document.querySelectorAll('form[data-node-type="commerce-cart-form"]').forEach(i=>{new MutationObserver(s).observe(i,{childList:!0,subtree:!0})});})(); style> [forms="increment-decrement"] input[readonly] { cursor: none; background-color: inherit; } [forms="increment-decrement"] input[type='number']::-webkit-inner-spin-button, [forms="increment-decrement"] input[type='number']::-webkit-outer-spin-button { display: none; }

Partneri

Pozicionirajte se kao poželjan poslodavac i iskoristite priliku da radite na razvoju novih potencijalnih kadrova, ujedno podržavajući mentorstvo i ulaganje u mlade u Srbiji.

Partnerstvo na 4 nivoa

Zakažite razgovor
Razvoj brenda poslodavca
Steknite ugled među stotinama ambicioznih mladih ljudi, kao i kompetentnim mentorima.
Mogućnost zapošljavanja novih kadrova
Otkrijte, privucite i angažujte mlade talente i iskusne profesionalce.
Angažovanje i razvoj zaposlenih
Podržite i investirajte u lični i profesionalni razvoj vaših zaposlenih.
Društvena, korporativna odgovornost
Budite deo pozitivne promene i podržite razvoj mladih u Srbiji.

Neki od naših partnera

Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo

Postanite deo zajedničke inicijative

1
Poslovni slučajevi i simulacije
Otkrijte nove kadrove, pozicionirajte bolje svoju kompaniju i angažujte svoje zaposlene na inovativan način. U roku od nekoliko sati, mladi i mentori će formirati timove i razvijati poslovna rešenja na osnovu studija slučaja po vašem izboru.
2
Uključivanje mentora
Proširite perspektive svojih iskusnih zaposlenih angažujući ih kao mentore. To će im omogućiti da stvore značajna poznanstva i pozitivno utiču na mlađu generaciju, ujedno razvijajući svoje mentorske i liderske veštine.
3
Baza podataka učesnika koji traže posao
Povežite se sa mladima i mentorima koji traže posao i direktno ih pozovite na intervju. Nudimo aktuelnu bazu podataka unapred intervjuisanih i odabranih učesnika, dodatno pripremljenih za sledeći profesionalni korak.
4
Brendiranje i pozicioniranje
Uspešno pozicionirajte svoj brend pred brojnim mentorima i mladima, kao i našom spoljnom publikom. Imaćete priliku da prenesete ključne poruke tokom otvaranja i zatvaranja našeg događaja i predstavite svoj logo i kompaniju na stotinama štampanih materijala.
5
Umrežavanje / Networking
Napravite snažan utisak organizovanjem smislenog i interaktivnog umrežavanja. Uključite svoje kolege i upoznajte se izbliza sa našim uspešnim mentorima i ambicioznim mladim učesnicima programa.

Mediji koji pišu o nama

Postanite partner!

Благодарим, че изпратихте Вашето запитване.

Ще се свържем с Вас в най-кратък срок.
Увери се, че няма линкове в голямото текстово поле.