Sezone

Sezona 1

"Da li mentorski program ima smisla za mlade između 18 i 25 godina?"

Odabrali smo 23 najkompetentnijih mladih pojedinaca i 23 mentora, koji su na kraju prve sezone program ocenili sa 9,1 od 10. To nam je pokazalo da smo na dobrom putu i ​​da ono što radimo ima smisla. Uz ovaj početni uspeh, privukli smo partnerstva sa vodećim kompanijama koje su nas podržale - ne samo finansijski već i strateški, otvarajući vrata za dalji rast.

Sezona 2

"Možemo li povećati obim programa, ujedno održavajući kvalitet formiranih mentorskih parova?"

Prijavilo se oko 500 ljudi, što nas je vrlo pozitivno iznenadilo. Sa 324 učesnika, obim programa se u odnosu na prvu sezonu povećao sedam puta. Značajno smo unapredili način na koji formiramo, koordiniramo i podržavamo mentorske parove, što je rezultiralo impresivnom ocenom na kraju - 9,4/10.

Sezona 3

„Možemo li još više da rastemo, ujedno održavajući kvalitet i inovativnost?“

U trećoj sezoni smo se fokusirali na inovacije i izgradnju zajednice. Razvili smo novi algoritam za optimalno povezivanje 548 mentora i mladih, a uvođenje interaktivnih poslovnih slučajeva i simulacija stvorilo je nove mogućnosti za razvoj i izgradnju korisnih poznanstava. Dobili smo povratne informacije i ocenu 9,6/10, što je istaklo efikasnost primenjenih promena.

Sezona 4

"Kako možemo da budemo od maksimalne koristi velikom broju ljudi?"

Sa još jasnijim ciljevima i misijom, uložili smo značajan napor u unapređenje procesa intervjuisanja i pripreme učesnika, a kasnije i programa, kao i u izgradnju angažovane i smislene zajednice. U 4. sezoni smo uključili rekordnih 912 mentora i mladih ljudi koji su “Mentor the Young” ocenili sa 9,6 od 10. Organizovano je čak 45 umrežavanja i edukativnih događaja.

Sezona 5

"Opet - kako da budemo maksimalno korisni velikom broju ljudi?"

Motivisani željom da budemo na usluzi što većem broju mladih, a nadovezujući se na uspeh četvrte sezone, naš fokus je ponovo bio na širenju programa. Angažovali smo 1.060 mentora i mladih koji su u mentorstvu proveli preko 20.000 sati! Program se sastojao od 45+ mentorskih, mrežnih i edukativnih događaja.

Sezona 6

"U potrazi za ravnotežom između obima i efikasnosti."

Ovo je naša sezona sa najvećim brojem prijavljenih, ali i ona čiji je obim prvi put manji od prethodne sezone jer smo u program uključili 820 mentora i mladih. Na ovaj način, zadržali smo visok kvalitet mentorskih parova i individualni pristup mentorstvu, istovremeno maksimizirajući efekat programa za svakog pojedinačnog učesnika.